WASTELAND DRESS CODE EN KLEDING TIPS

WASTELAND DRESS CODE EN KLEDING TIPS

Wasteland dress code en kleding tips. Sinds 1994 organiseert Wasteland haar party’s voor fetish liefhebbers. Het is een feest waar volwassenen hun fetish fantasieën vrij kunnen uiten zonder elkaar tot last te zijn. Onder het genot van electronische dance muziek van diverse deejays wordt er gedanst en zijn er tal van exclusieve fetish shows.

Voor degenen die bekend zijn in de fetish scene is dit evenement iedere keer weer een iets om naar uit te kijken en hun diepste fantasieën te vertalen in hun outfits. We hebben het over cross dressers, verpleegsters in uniform, exrtreme burlesque, gothic fetish, fetish steam punk, body arts en meer. De materialen die men gebruikt voor hun outfits bestaat vaak uit plastic, latex, metaal, leer, lak etc.

Maar wat als je voor het eerst naar een fetish feest gaat? Wat ga je aantrekken?

Als je voor het eerst naar Wasteland gaat en je weet niet goed wat je moet aantrekken dan adviseren wij je om op zoek te gaan naar:

  1. Lak / pvc kleding
  2. Latex kleding
  3. Kleding van leer

Met bovengenoemde outfits ben je er zeker van dat de “Door Bitches” je door laten gaan. Ze staan absoluut niet toe dat een bezoeker met casual kleding naar binnen gaat zoals t-shirts, spijkerbroeken, leger kleding etc.

Webshop tips:

Brizjied Fashion – Uw lak en leer kleding op maat laten maken

Fantasy Fashion – Lak kleding

Brizjied van Brizjied Fashion is specialist op het gebied van lak en nep leer. Als u wilt kunt u ook uw eigen bedachte creaties door haar laten vervaardigen. Als u hier meer over wilt weten aarzelt u dan niet om op bovenstaande link te klikken.

Het is een schrale troost dat wanneer je outfit afgekeurd wordt door de dames aan de deur dat je toch nog naar binnen mag… helemaal naakt.

We hopen dat je dit bericht nuttig vond. Mocht je nog aanvullende informatie of tips hebben, laat het dan weten bij de reacties en deel dit bericht.

De volgende editie van Wasteland: Zaterdag 7 april 2018, 22.00 tot 06.00 @North Sea Venue in Zaandam

Leave a reply

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Back to site top