Darque 2018 van Coquette. Wat is er nieuw?

Darque 2018 van Coquette

Darque 2018. Coquette heeft haar collectie Darque weer uitgebreid met nieuwe artikelen. En zoals elk jaar gaan er ook weer artikelen uit.

Wat is er nieuw?

Naast de bestaande glanzende wetlook kleding is er nu ook matte wetlook kleding in het assortiment opgenomen. We hebben het over body’s, jurkjes, jarretel gordels, catsuits, korsetten, slips met butterfly effect, wetlook leggings etc. Er zijn ook matte wetlook kousen toegevoegd aan het bestaande assortiment. Alle wetlook kousen van voorgaande jaren blijven gewoon in de Darque 2018 collectie. Varianten matte wetlook kousen: Hold ups alsmede kousen voor je jarretels.

Matte wetlook van Darque 2018

In het verleden hebben we al wel rood lak in het assortiment van Darque gehad. Nu is de kleur rood weer terug maar dan gecombineerd met wetlook stof. Merlot om precies te zijn. Ten slotte: er is ook een rode (Merlot) variant wetlook kousen bijgekomen (zie foto onder).

Rode wetlook (matelot) van Darque 2018

Meer verkrijgbaar in grote maten

Coquette zet groot in als het gaat om grote maten. Dat is ook niet zo raar want er is een enorme vraag naar plus size clubwear, beenmode en lingerie. Bijna alle Coquette producten zijn nu verkrijgbaar in alle maten tot en met XXXXL (4x XL). Je vind het nu terug in Darque maar ook in de collecties Holiday (hoofdcollectie), Diva, Kissable en La Petite Coquette. Ook is er veel aandacht besteed aan meer foto shoots met plus size modellen. Nu heb je een beter beeld van de lingerie mocht je willen bestellen in een grote maat.

Dark 2018 plus size

Het gehele assortiment van Coquette inclusief de collecties Darque, La Petite Coquette en Diva zijn te bestellen in onze webshop. Als u gratis een e-catalogus van Coquette zou willen ontvangen hoeft u zich alleen maar aan te melden voor onze nieuwsbrief. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een exemplaar naar u toe gemaild. We hebben niet alles op de site staan maar het is vanzelfsprekend dat we alles voor u kunnen bestellen. Veel shop plezier met Darque 2018.

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Back to site top